Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Életmód tanácsok

Ebben a blogban profi tanácsadók látják el az olvasókat életmód tanácsokkal

Friss topikok

Linkblog

Mitől különleges a "NUTRILITE"? Miért olyan hatékony?

2011.02.03. 00:30 Ibolya49

Mint említettem utánnajártam ezeknek az infóknak és a megfelelő helyeken tájékozódva sikerült megtalálnom néhány különlegességet.

Természet legjobbja, a tudomány legjobbja? Miért?

Nincs még 1 olyan táplálkozáskiegészítőket gyártó cég, aki 76 éves múlttal rendelkezik és világelső. A nemzetközi piackutató cég, az Euromonitor Consultancy független jelentése alapján több, mint 3 millió USA dolláros forgama van.

Ez a 76 év már egy emberöltő és ha valami nem lenne jó, az már igencsak kiderült volna!                

A kaliforniai Buena Parkban lévő Egészség Intézetben több mint 100 lelkes kutató és tudós dolgozik. 10 külsős kutatóorvossal működnek együtt, japán, kínai, koreai professzorokkal.

A NUTRILITE az egyetlen globális vitamin és ásványianyag-márka, amely a saját organikus farmján termeszti, takarítja be, és dolgozza föl a növényeket.

Földjein biogazdálkodást folytat, 5-6.000 birka legeli le a gazt, amit a giliszták 3 hónap alatt komposztálnak. Szervestrágyázással, vetésforgóval, javítják a földeket. A kártevők ellen Katicabogarakat használnak. Nincs 100km sugarú körben sem vegyi gyár, sem autópálya, sem Légifolyosó!  Olyan GMP eljárással dolgozik, ami hasonló, mint az ISO. Ezt csak a gyógyszergyártásnál követelik meg, de a cég bevállalta ezt is. A magtól a tablettáig mindent maga állít elő, így kézben tudja tartani a dolgokat. 120 perc alatt a növényből tabletta lesz, nem bomlik le a Hatóanyag!

A táplálkozáskiegészítők különleges eljárással készülnek. Kivonják a növényekből a vizet és kiszedik a cellulózt, Utána porrá őrlik és tablettává préselik. Kromatográf segítségével állapítják meg a pontos és mindig azonos összetételt a növényekből. Az Összes növényi tápanyag és fitotápanyag eredeti molekuláris formájában, ahogy eredetileg a növényben megvan, ugyanúgy megmarad.  Nem kivonatolnak!

A vitaminok felszívódása így sokkal jobb a szervezetben, minumum 80-90%-ban hasznosulnak!

Ezzel szemben a kivonatolásnál, ahol megbomlik a molekula szerkezete csak 20% körüli a hasznosulása a tápanyagoknak.

Mi is az a Kromatográf? Soha nem hallottam azelőtt róla, persze csak nagyon kevés van a világon, mert nagyon drága szerkezet.

Azt mondták, hogy úgy képzeljem el, hogy ha beleteszek pl. 1 pohár kólát, akkor kielemzi pontosan az összetételét, hogy miből van összerakva.

Egyedi a termesztés és különleges a feldolgozás, ezért olyan hatékony a Nutrilite!

Sok tréningen vettem részt, amit a gyártó szervezett. USA-ból jött tudósokkal, trénerekkel kerültem kapcsolatba. Oktatásokon vettem részt és lett közben egy kutatóorvosunk is, aki a szakdoktoriát erről a területről írta és alakított egy Egészség Intézetet, ahol csak ezeket a termékeket használja. Miért? Mert ez a leggjobb, azt mondta. A tanusítványok, a szabványok betartása, a termesztés és a feldolgozás, személyes helyszíni tapasztalattal Őt meggyőzte.

Írt is egy könyvet : Dr Hegedűs György - Az elérhető egészség

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr622634835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása