Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Életmód tanácsok

Ebben a blogban profi tanácsadók látják el az olvasókat életmód tanácsokkal

Friss topikok

Linkblog

MÁR MEGINT TOMBOL AZ ALLERGIA!

2011.09.05. 16:29 Pali45

 Mit gondoltok miért?

Több oka van! A sok adalékanyag, élelmiszeri ipari termékek fogyasztása a tápláló élelmiszerek helyett, a Mű fagyik, az eperaromából készült termékek (Fűrészporból nyerik) A sok vegyszer használata a háztartásokban! A rengeteg gépjármű szennyezése stb, már nem kell a széna az állatoknak és nem kaszálják, mert padlóra tették az állattenyésztést. Egyre több a műveletlen elhagyatott terület.

Ezek mind legyengítik az Immunrendszert és ha tetszik, ha nem akkor is szükség van az immunrendszer megerősítésére, táplálkozás kiegészítőkkel.  Persze nem árt odafigyelni, hogy mit és hol szerzünk be ezen a területen is!  A legjobb az organikus farmokon termesztett növényekből elő állított termék, ahol a szenyezetség "zéro tolarencia " A termesztés és a gyártás folyamán is csak a tiszta vegyszermentes növényi anyag lehet benne!

A környezetemben, aki elfogadta és eszi: 1 db multi vitamint és naponta 900 mg kálcium-magnéziumot azok búcsút mondhatnak az Allergiának. Persze ez a NUTRILITE táplálkozáskiegészítőkre van kiszámolva, mert annak a felszívódása 95%

Ha unod a szenvedést, járjál utána és próbáld ki!

eletstilus@t-online.hu 

Ide írjál és segítek! Akár csak napi 90 ft és megmenekültél! Megéri??

Persze ne várd, hogy egycsapásra tökéletes leszel! Viszont sokkal jobb lesz, könnyebb elviselni és néhány hónap múlva már nem lesz problémád a parlagfűvel és mással sem.

 

Szívesen segítek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr23204431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása