Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Életmód tanácsok

Ebben a blogban profi tanácsadók látják el az olvasókat életmód tanácsokkal

Friss topikok

Linkblog

Jöjjenek a tapasztalatok!

2011.02.03. 02:33 Ibolya49

Először a család többi tagja próbálta, miután megtapasztalták, hogy nekem milyen sokat segített a Lyme kór leküzdésében. Utána  persze  nagyon sok embernek tudtam segíteni különböző bajokból kilábalni, vagy megelőzni a hiánybetegségeket, és segített egészséges babákat váró és szülő anyukákat is.

Édesanyám a stresszes életmódjával, és Édesapám elvesztésével összeszedett egy komoly diabetesz  (cukor) betegséget. 17-21-es volt a cukra. Sajnos hiába szedte a gyógyszereket, ami már 12 db volt naponta, és hiába diétázott nem ment lejjebb. Az orvosok Inzulin injekcióra akarták  fogni, de Ő ezt nem akarta. Az orvos azt mondta, hogy akkor 1-2 év és felemészti a szervezetet a betegség.

Nutrilite "B" komplex tapasztalat

Akkoriban jártam a Nutrilite tréningekre és azt halottam, hogy a Nutrilite "B" komplex anyagcsere javító és hasznos a cukorbetegségekre is. Édesanyám elkezdte enni naponta rendszeresen ezt a táplálékkiegészítőt, persze mellette diétázott is és szépen egyre lejjebb ment a cukra. Már 4 es értéken volt, amikor a háziorvos el kezdte csökkenteni a gyógyszereit. Néhány hónap múlva már a 12db gyógyszer helyett csak 1 db tablettát evett és 5-6 volt állandóan a cukor értéke. Az 1-2 év helyett még 10 évig élt velünk.

Nutrilite kalcium-magnézium tapasztalat

A párom nagyon Allergiás lett a parlagfűre, és ez az évek során tovább fokozódott. Így már több növényre, virágporra is allergiát kapott. A végén már tavasztól a fagyokig rendszeresen szedett allergia elleni gyógyszereket, orrcseppet, szemcseppet és a végén már az asztmásoknak használt pipát is megkapta, mert annyira fulladt a köhögéstől. Volt olyan alkalom, hogy a vidéki telkünkről mindent félbehagyva, azonnal haza kellett jönnünk, mert annyira fulladt. Persze a Tengerparton az üdülésnél ez elmúlt 1 hétre, de amikor hazajöttünk, akkor minden kezdődött előlről... Voltunk vele akupunktúrás kezeléseken is, de sajna az sem hatott sokáig. Ekkor javasolta egy tréner, hogy próbáljuk ki a Nutrilite kalcium-magnéziumot szedni. Megnéztük, hogy mennyi az ajánlott bevitel ebben a korban a felnőtteknek és az étkezést kiegészítettük a megfelelő mennyiségű kálcium tablettával. Ennek hatására 1 év múlva már csak augusztus - október hónapban volt problémája, majd a következő években ez teljesen elmúlt! Megszűnt az allergiája. A hab a tortán az, hogy mellette még egy probléma megoldódott. Gyerekkorában egy komoly gyulladás következtében a szívizom meggyengült és állandóan ritmuszavarral küzdött és nagyon komoly szívgyógyszert kellett szednie. A megemelt kálcium-magnézium adagtól megerősödött a szívizom és abbahagyhatta a szívgyógyszer szedését is.  Azóta  is  rendszeresen ellnőrzik évente szívultrahanggal és különböző vizsgálatokkal, és minden rendben van nála.  Persze nem 1 hónapi szedés után történt ez meg, hanem 2-3 év is eltelt. Viszont már 6 éve nem kell szedni neki semilyen gyógyszert.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr642634928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása